ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΝΔΡΙΚΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Γενικοί όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Επιστροφές - Ακυρώσεις
Τρόποι αποστολής
 

 Τρόποι Αποστολής

Για την Θεσσαλονίκη
Τα περισσότερα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες με την εταιρεία courier ACS. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 3 € για δέματα μέχρι 3 κιλά συν 1 € για κάθε επιπλέον κιλό. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier. Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τo κατάστημά μας κατά τις ώρες λειτουργίας του χωρίς καθόλου επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα
Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:
με courier (2-4 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (2-4 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 4 € για δέμα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier. Για τα βαριά και ογκώδη προϊόντα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι από 3-4 € έως 12-15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος.

Για το εξωτερικό
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαϊκή ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 13 € μέχρι 2 κιλά και χρέωση 2,45 € για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.
Για τις χώρες εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος αποστολής είναι 23,50 € μέχρι 2 κιλά και χρέωση 5,18 € για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.

Εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 150 €, η αποστολή είναι δωρεάν.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα