Κατηγορίες

Επιστροφές - Ακυρώσεις

Επιστροφές

Σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού προϊόντος που διέφυγε από την αντίληψή μας κατά την συσκευασία του ή σε περίπτωση αποστολής διαφορετικού προϊόντος από αυτό που καταχωρήθηκε στην παραγγελία σας, οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές για διάστημα 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

Βασική προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία όπως αυτό παραδόθηκε από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση επιστροφής με εταιρία courier, θα πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν ώστε να είναι ασφαλές κατά την μετάφορά του. Το προϊόν θα ελεγθεί από την εταιρία μας και εφόσον τηρεί τις παραπάνω συνθήκες θα προβούμε σε πίστωση ή επιστροφή του ποσού της αγοράς σας ή σε νέα αποστολή σωστού ή μη ελαττωματικού προϊόντος.

Τα έξοδα επιστροφής όπως και τα έξοδα της νέας σωστής αποστολής βαρύνουν το κατάστημά μας.

 

Ακυρώσεις

Ακύρωση της παραγγελίας σας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

1) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, καλέστε μας στο 2310539029 και θα αναλάβουμε εμείς την ακύρωση της παραγγελία σας.

2) Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και αποσταλεί και επιθυμείτε την ακύρωσή της, τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310539029 εξηγώντας μας τον λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.