Κατηγορίες

Προφίλ

 Μετά από 20ετή απασχόληση στο εργοστάσιο παραγωγής συνθετικών δερμάτων, δαπέδων και άλλων υλικών pvc με την επωνυμία Ε.Β.Ε.Π.Υ. Α.Ε., ο Βαρδίκος Δημήτριος και δύο ακόμη συνεργάτες του ιδρύουν τον Ιούνιο του 1987 μία ομόρρυθμη εταιρία με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τεχνιτών δερμάτων, υφασμάτων και άλλων υλικών ταπετσαρίας αυτοκινήτων και επίπλων, καλύπτοντας μεγάλο μέρος της αγοράς της Βορείου Ελλάδος.

 
Στις αρχές του 1993 η εταιρία μετατρέπεται σε ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Βαρδίκου Παγώνα συζ. Δημήτρη και τον Δεκέμβριο του 2004 μεταβιβάζεται στον υιό Βαρδίκο Γεώργιο.
 
Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση εκσυγχρονίζεται κάνοντας άνοιγμα στην αγορά τόσο της υπόλοιπης Ελλάδας όσο και του εξωτερικού αλλά και βάζοντας νέα προϊόντα στην γκάμα της που απευθύνονται τόσο στα φορτηγά, όσο και στα λεωφορεία αλλά και στο μεταλλικό έπιπλο.
 
Το μόνο που μένει σταθερό στο χρόνο είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, οι ανταγωνιστικές τιμές της και το υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.